En månad senare och mycket har hänt

Efter nästan exakt en månads tid så är det kanske dags för ett uppdatering här? Jag har haft en del att stå i och eftersom jag är en "allt eller inget" människa så har jag låtit min lilla blogg vara helt och hållet. Men vem vet, den kanske snurrar igång igen nu. Who knows... Men vad har egentligen hänt under denna månad då?

- Curre har kommit igång och är fullt igång igen! Vi har hunnit hoppa fyra träningar för Leif i Gävle och vi har gått från ringrostiga till mindre ringrostiga. Han känns för stunden precis som han ska. Vi tävlade en nationell 120 cm igår, som gick jättebra! Jag skriver ett separat inlägg om det.

- Jag har flyttat till en egen lägenhet i Sandviken! Verkligen stort för mig och ännu ett mål uppnått. En stor etta på 46 kvm, i city med ca 7 min gångväg till jobbet (typ, jag har inte kollat). Den är ganska tom just u, men jag bygger på med möbler och inredning allt eftersom. Jag tycker det är syperkul att inreda, att jobba med färg och form. Vet hur jag vill ha det, så det får därför ta lite tid så att jag hinner köpa ordentliga saker istället för att hafsa ihop något billigt bara för att.

-Jag har varit anställd sedan 1 maj på mitt jobb, känns jätteskönt. Jag har så trevliga kollegor och jobbar i en fantastisk miljö, men varierande och roliga uppgifter. Jag är SÅ tacksam för att jag ringde min nuvarande chef där i  september förra året och att dem nu vill ha mig i sitt team. Jag har ett otroligt roligt jobb och söndagar innebär inte ångest för mig.

-Curre står tyvärr fortfarande uppstallad i Kungsberg, vilket gör att jag måste köra dit dom dagar jag ska rida och ta hand om honom. Letar stallplats häromkring för fullt, men det är svårt. Jag har ju en del krav med tillgång till ridbana/ridhus, egen hage, inget 24/7 sommarbete på sommaren osv. Vill helst stå i en miljö för "tävlingshästar", vilket är svårt att hitta. Men jag letar på...

-Förra helgen var jag upp till Bollnäs och hälsade på mina vänner där. Det var jättekul att träffa dem och se Bollnäs igen. Vi grillade pinnbröd, vandrade efter en led i skogen och avslutade med fika hemma hos en av tjejerna. Verkligen kul!

-Vi blev hastigt tvugna att låta min systers ponny Chino, eller Seabiscit vandra vidare till nästa liv. Så otroligt sorgligt och tråkigt, fina fina ponnyn. Han blev ändå 22 år gammal och har levt ett friskt liv tills nu. Senaste 1,5 året har han varit utlånad till en tjej som har tagit så himla bra hand om honom, ridit och tävlat honom. Han kunde inte haft ett bättre sista hem och jag tycker så synd om Wilma (tjejen) som blev av med "sin" ponny så plötsligt... Otroligt tråkigt. Han var minst sagt en speciell ponny som fick vara i vår ägo i hela 7,5 år <3

Jag vet inte vad jag mer ska skriva, dessa punkter summerar nog den senaste månaden ganska bra. En hel del har hänt med andra ord, både otroligt roliga och tråkiga saker. Så är livet, up and downs.


RSS 2.0