Webb-Tv från Ginatricot Grand Prix i Borås

Sitter för tillfället och tittar på webbtv från Ginatricot Grand Prix, nästa start börjar 15:30 tror jag. Man blir verkligen inspirerad av att titta på duktiga ryttare och se bra ridning! Blir så taggad på att komma igång själv. Efter att webbsändningarna är klara så ska jag ge mig ut med Curre. Han gick ett inte jättebra trimmpass på ridbanan i förrgår och galoppjobbades igår, så jag har träningsvärk i benen haha. Så jag gissar att han också har det, snacka om att vi är otränade. Vi har en liten svacka i ridningen och han jättetung och jobbig att rida, så mitt jobb är att försöka lirka oss ur detta på bästa sätt. Idag blir det nog lite lugnare ridning men på kimblewickbettet, som han inte bara kan lägga all tyngd på.

Idag har det varit 8 plusgrader, vilket är såå skönt! Vill bara att all snö ska tina bort så att jag kan börja rida ordentliga pass på ridbanan igen, utan att halka omkull. Jag hoppas att vi kan lägga om vårt träningssystem snart, det blev ju helt ur balans sedan jag flyttade ifrån Bollnäs och jag inte hade råd att stalla upp honom på en anläggning igen efter att jag slutat plugga. Vå får helt enkelt se vad som händer och sker, ödet bestämmer.

Det jag känner just nu är att jag vill bli inspirerad igen, ha en inspirerande vardag där jag varje dag känner mig motiverad. Idag är det inte så, vilket inte är konstigt alls. Jag har varit lite ur balans och har ingen riktig ordning. Sådär är det ibland. Jag har i alla fall planerat in lite roliga saker när Angelica kommer hem till påsk! Det blir kul.

Tog några bilder i stallet på Curre, med systemkameran. Det var inte igår! Fler bilder kommer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0