Tävlingen idag

Då var tävlingspremiären för året gjord! Var alltså iväg till Gävle ryttarsällskap och red en 110 cm med Curre. Med tanke på förutsättningarna så är jag jättenöjd med dagen. Framridningen var på utebanan i snöslask och framhoppningen på en 20x20 m yta där man edast fick rida fram i en avarvet. Är ganska glad att jag inte hoppade 120 eller 130 med den framridningen faktiskt. 

Curre kändes bra idag och hoppade fint. Jag var mest orolig över om jag skulle sätat distanserna i och med att jag knappt hoppat bana sedan i oktober. Detta blev lite så en träningrunda för oss, komma igång igen inför säsongen. Vi var felfria i grunden, men petade tyvärr ner B oxern ut ur kombenationen i omhoppningen. Tråkigt då vi annars hade varit placerade. Jag gasade sträckan innan och kom lite snabbt in, men det är sådant som händer.

Så jag är nöjd med både hans och min prestatoin idag! Nästa tävling blir nog om dryga 6 veckor, också på GRS. Dock är det Horse Festival som gäller då och framhoppningen är då på utebanan. Tänkte mig att vi kliver upp på 120 tills dess, vilket vi ska vara i form för. Synd att det inte fanns någon bra tävling att åka på mellan dessa tävlingar, inom rimligt avstånd. Vill inte åka på någon lokal borta i Dalarna direkt. Men vi får väl träna istället. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0