Måste investera i en ny ridhjälm

Jag vet inte om jag skrev det tidigare, men i höstas så åke jag av Curre här hemma och slog i huvudet ganska så ordentligt. Det svartnade för ögonen och jag blev som förlamad i några sekunder, fruktansvärt obehagligt när kroppen inte kan röra sig trots att hjärnan ber om det. Vi åkte in till sjukhuset och allt var ok, jag fick bara lite huvudvärk några dagar. Men min fina och älskade GPA Speed Air hjälm knastrar efter det där, pus att skärmen åkte av. Så den ska nu kastas och jag är på jakt efter en ny tävlingshjälm.

Så länge har jag Angelicas Charles Owen Ayr 8 hjälm, vilket fungerar bra. Men vill såklart ha en egen, lite finare hjälm till tävling. Har funderat på en Samshield, dock i standardutförande eftersom jag bara tycker det är onödigt att pimpa upp den och betala 9 lax för att sen ramla av och kassera den. Så någon av de billigare alternativen blir det, men frågan är om jag vill ha matt eller Classic modellen? Skiljer ca 1 800 kr till den som är klädd, den matta går på 3 000 vilket jag tycker är hel ok.

Ska nog ta en sväng inåt stan framöver och testa dem iaf, jag kanske inte gillar någon av dem alls när de väl kommer på huvudet! Vi får se, väldigt snygga är dem iaf. Kör vidare på marinblått, som jag har kört sedan min allra första tävlingsstart 2002. Varför bryta ett vinnande koncept menar jag.

Här kan ni designa er egen Samshield hjlälm, en jättekul sida där man kan välja färger och tillbehör. Resultatet ser du direkt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0