Ibland går det inte som man tänkt sig

Fyra dagars ledigt och jag tänkte yes, nu ska Curre och jag komma igång på riktigt! Sedan lägga om vår planering under veckorna så att jag hinner komma ut med honom varje dag när det är ljust. Motiverad så rider jag ut honom för ett galoppass efter grusvägarna i fredags. Ska göra ett avbrott till skritt och jag tror att han snubblar till, blir för en sekund rädd att nu har han vrickat till sig. Ska precis vända hemåt och vad ligger så fint där i gruset, jo Curres högra framsko... Han måste helt enkelt ha snubblat till och trampat sig på skon, för att sedan ha ryckt till där i galoppen.

Det tråkiga är att han blev nyskodd onsdags och har inte haft en tappsko på tre år vad jag kan minnas. När Nicke skodde honom i Bollnäs så varmskoddes han, vilket gjorde att skorna satt som gjutna. Dom fick knappt av dem på kliniken när han skulle röntgas, trots att han hade gått över tiden! Krister som skor Curre nu varmskor dock inte, men är också jätteduktig och skorna glappar aldrig ens i slutet av skoperioden. Så det var nog bara otur i fredags tror jag. Dock är det påsk och vi kan inte få på skon förren tidigast på onsdag tyvärr... Curre har ju ringskor och skoningen är jätteviktig, så att slå på den själv eller att rida utan är inte ett alternativ. Dessutom blir han ömfotad  utan skon.

Supertrist när det känns som att vi aldrig kommer igång pga olika anledningar, men nu är åtminstone vintern slut och det går att börja träna på ett vettigt sätt. Sedan ska vi stå uppstallade nästa vinter! Det kan alltså bara bli bättre nu och det är jag glad för. Eller visst kan det väl dyka upp saker i vägen, men nu ser i alla fall jag bara framåt!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0