Grattis Curre på födelsedagen

Är inne på dag tre på min huvudvärk, uäk på den. Det brukar vara så, får jag väl en sån här "migrän" aktig huvudvärk så håller den i sig och man vill tillslut bara plocka av huvudet från kroppen... Det trycker liksom på den högra sidan av huvudet och ger inte med sig först efter några dagar. Har jag tur är det bättre imorgon.

Gick pga mitt huvud bara en promenad med Curre idag. Är inte det typiskt hästtjejer, trots att man har migrän och helst skulle av allt bara vill lägga sig i sängen med täcket över huvudet så har man den där pliktkänslan. Förutom att djuren måste matas och skötas oavsett, så ligger det i bakhuvudet "Han vilade igår och MÅSTE röra på sig idag". Väldigt viktigt, så därför klär man på sig reflexer och säpar sig ut i mörkret kl 08:30 när det inte är en käft ute. Curre brukar vilja stanna ibland och bara se sig omkring när vi är ute och går, så jag brukar låta honom göra det. Tänkte på det idag, hur himla tyst det är på kvällarna. Inte ett enda ljud. 

Idag är det den 8e mars, vilket betyder att det är kvinnodagen och jag går in på mitt 25e levnadsår imorgon. Halvägs till 50. Jag har passerat även åldersgränsen för "ungdom" hos X-trafik. Nästa lite viktiga födelsedag är 30, hjälp? Vad hände?  Fast värre är det nog att tänka att min "lillkusin" blir myndig nästa år, då känner man sig gammal på riktigt. Fast jag gillar nog ändå att bli 25, jag har nog ingen åldersnoja egentligen. Man blir klokare med åren, får bättre självkänsla, levnardsstandard (om man sköter sig) osv. Jag tycker mer om att bli äldre och skulle aldrig vilja bli tonåring igen.

Nu precis innan jag skulle avsluta detta inlägg, så kommer jag ju på att mina fina vita enligt sitt pass (som jag inte fått tillbaka från ridsportförbundet än..) fyller år idag! 14 år blir han min krake. Jag tycker det är ganska roligt och har tyckte det ända sen den där dagen när jag slog upp hans pass för första gången, att han är född dagen innan mig. Han är one of a kind sorten av häst <3

Curre 2011, nio år gammal

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0