Detta blir en bra vecka

Denna vecka kommer att bli riktigt bra! Vädret var ju kanonfint i slutet av förra veckan, medan det nu har slagit om till nollgradigt och slasksnö. Dock ser det ut som att det ska bli finare framåt veckan, för att sedan bli plusgrader igen. Är SÅ trött på vinter, det har milt sagt varit den värsta vintern på länge för min del. Usch! Men nu ser jag fram emot ljusa tider. Har räknat ner dagarna tills våren och denna tid.

Denna vecka så händer det faktiskt lite roliga saker:

Tisdag
Angelica kommer ner från Luleå och är här hela veckan. Blir skoj! Jag får dessutom en stallskötare utöver mamma hehe.

Onsdag
Firar min födelsedag i efterskott genom att äta på Pinchos och bowla på kvällen efter mitt jobb. Lite ångest över att Curre måste vila då han gjorde det i helgen pga äckelsnön. Men han ska skos av Krister på morgonen iaf och eftersom Angelica är hemma och ledig så kan hon ta ut hästarna efter det. I vanliga fall blir dem tyvärr inne hela dagen då ingen kan ta ut dem. Inte för att Curre bryr sig jättemycket om det dock, hehe. Han älskar sin box.

Fredag
Långfredag och LEDIG! Dock älskar jag mitt jobb, så spelar inte så stor roll egentligen. Men eftersom syster min är här så är det kul att hitta på något och umgås. Något kul klämmer vi nog in här beroende på vad som är öppet.

Söndag
Vi ställer om till SOMMARTID, vilket betyder att jag hinner rida innan det är kolmörkt om kvällarna!  

Blir ingen tävling till helgen, utan jag sparar på det. Dels pga smittorisken i Högbo och sen kommer jag inte kunna hoppträna heller. Tror tyvärr att vi inte kommer att komma igång med hoppträningen på riktigt förren jag har flyttat Curre, vilket jag planerar att göra framåt maj om jag hittar någon bra stallplats. Men mer om det sen.

Vårt lilla, men mysiga stall. Tre boxar och sadelkammare. Synd att det ligger in the middle of nowhere (Kungsberg)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0