Curre och jag laddar inför söndag

Åh, jag vill bara att mars ska ta slut någon gång! Är inte det här en jättetråkig årstid? Man går bara och väntar på att det ska bli vår någon gång. Tänkt att få dra på sig conversen och skinnjackan till jobbet... Packa undan dom stickade tröjorna och säga att vi ses igen till hösten. Jo, det längtar jag till just nu. April känns som en bra månad, då kan jag börja träna Curre normalt igen efter vintern. Förhoppningsvis vet jag mer hur min framtid och detta år kommer att se ut. Jag vill bara så gärna att något ska hända, denna vinter har verkligen varit segjobbad känner jag. Är så peppad på riktig vår nu!

På söndag är det tävling för Curre och min i Gävle, hoppar bara 110cm. Känns lite sådär då jag inte kan träna honom fullt ut. Idag trimmade jag tex lite på ridbanan, men gav mig efter 20 min kanske då jag fick ont i magen pga underlaget. Curre blir alltid lite försiktigare när det är tösnö ute, tror han är rädd att snön packar sig i hovarna och att han ska halka. Ska aldrig ha en sån här vinter med häst igen, usch. Har inte kunnat träna alls och han är inet alls där han sk aträningsmässigt. Så på söndag tar jag bara som en kul grej, inga höga krav.

På tisdag nästa vecka så fyller jag 25. Känns lite bra ändå, att fylla sådär halvjämt. Fast att fylla år nu för tiden känns inte så speciellt, mer än att man äter tårta och fikar med vänner/bekanta/familj. Ska klippa mig samma dag också vilket ska bli himla skönt, har dragit ut på det flera månader. Har dock varit duktig på att sköta mitt hår dom senaste åren nu, med inpackning, bättre schampo/balsam och inte tvätta det för ofta. Märks verkligen skillnad! Skulle vilja testa färga/slinga, har en bild i huvudet hur jag skulle vilja ha det. Just nu är det heeelt ofärgat hehe.

Har jag annars gjort något kul? I tisdags så var vi på After Work i Gävle med jobbet, på Pinchos. Har länge velat äta där, så det var kul! Väldigt smart idé med att beställa allt via telefonen sen är det perfekt med smårätter till mig som är så velig hehe. En väldigt kul kväll iaf, jag har fina medarbetare jag.

Den 22 mars kommer Angelica ner från Luleå, weei! Vi ska nog hitt på något skoj då. Blir några extra dagar ledigt för mig då också iom påsken, blir trevligt det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0