Avslutar en riktigt bra vecka

Denna vecka har verkligen varit bra på många sätt! Solen har tittat fram och termometern har visat på flera plusgrader, helt underbart. Jag har dom senaste dagarna arbetat Curre på ridbanan som äntligen har smält fram och börjar bli fin att rida på. Lite snö/is kvar, men nu kan jag äntligen börja rida ordentliga ridpass. Vi går mot ljusa tider och ställer snart om klockan till sommartid, vilket betyder att jag om inte allt för lång tid kan rida när det är ljust ute. Tills dess har jag ridbanan med belysning, känns GREAT.

Nästa vecka är det tävling i Högbo, jag trodde den var inställd pga deras kvarkaepedemi men tydligen inte. Har därför inte anmält, men kanske gör det under veckan. Ska se om jag kanske kan åka och hoppa för Leif på onsdag, annars är det ingen mening med att åka och tävla. Högbo hade ingen efteranmälningsavgift såg jag, så jag anmäler när/om jag tycker vi känns redo. Blir det riktigt bra underlag på ridbanan här hemma så kanske vi tom kan ta ut hinder (Angelica är ju hemma hehe). 

Annars så har jag fått riktigt bra besked under veckan, ryser när jag tänker tillbaka på det. Tänk att hårt jobb, engagemang och målmedvetenhet har tagit mig dit jag är idag. Nyper mig i armen, jag trodde aldrig detta för ett år sedan faktiskt. Är stolt över mig själv, för det är just tack vare MIG jag har uppnått ett av mina stora mål under 2016. Nu är det bara att beta av listan för mina resterande mål! 

Denna gamla klassiker Take On Me av det norska bandet A Ha, fast remixad av Kygo har spelats flera gånger om dagen senaste veckan. Jag är inte så mycket för House musik, men gillar Kygos remixer!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tänk att kolla om du får komma till grs sen efter tävlingen. Såg att grs har tagit beslut om stänga stallet för tävlingen i Högbo

Svar: Det är bara hästar som står uppstallad på Lervik som inte får besöka Högbo, vi som tränar där uppmanas att vara försiktiga :)
Veronica Sroka

2016-03-19 @ 08:47:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0