130 cm Dalahoppet 2015

Jag förde över några videoklipp från pappas mobil till min dator och där i bland 130 rundan i Falun föra året. Jag blir både glad och ledsen när jag ser det, han var verkligen jättefin där! Känns som att det är en bit tillbaka dit, men bara vi får stukturera upp vårt träningsupplägg så ska det gå bra.

Det här är en av våra bästa rundor i 130, dock inte resultatmässigt på pappret då Curre gjorde ett helt onödigt stopp på hinder nummer tre. Från utgången där han bara fick för sig något, gjorde exakt samma sak nästa dag på samma hinder! I övrigt hade vi bara ett nedslag. Jag klippte bort stoppet, då jag vill kunna titta på dena runda och få en boost. Dit ska vi igen!

Det är kul att jämföra denna runda med den i söndags, för han gör sig så mycket bättre på dessa höjder. Han har ingen spektakulär teknik, men han har ett bra språng och tryck från marken. Han är lätt och säker att hoppa större hinder på, kolla bara oxern efter trippelbarren. Då lägger han in en extra växel och reder ut mitt misstag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0