Tillbaka på bloggen igen

Nu har det varit ordentligt med bloggledigt här känner jag. Tror faktiskt det är dags att damma av min blogg, så gott det går. Vad har egentligen hänt sedan sist jag skrev? Jag jobbade fram tills dagen innan julafton och har sedan varit ledig, börjar jobba imorgon igen. Angelica har varit hemma under dessa veckor och det har varit kul att bara umgås med henne. Fira jul, nyår osv.

Curre har i stort sett bara skrittats, pga att det är historiens sämsta vinter och jag har ingen transport än... Går nästan under om det inte händet någonting på den fronten. Jag drömde en natt att jag tränade för Gaby i Gävle och hon brast ut att han ju hade tappat alla muskler. Då kan ni ju tänka er vilken stress jag känner över Curre haha. Nej men ärligt, inte kul alls att allt jag har kämpat med bara rasar ihop pga allt som blivit.

Försöker att planera mitt liv så gott som det går. Jag ska vara på min "praktikplats" fram tills mars och sedan får vi se vad som händer. Jag har både plan A, B och C. Kan nog klämma in några fler bokstäver också. Men idag är jag säker vad jag vill jobba med och jag känner mig också mognare att kliva ut i arbetslivet och jobba självständigt. Jag har mycket kvar att lära, men är säkrare nu. Hoppas att jag blir kvar på byrån jag är nu, men ska söka något jobb för att gardera mig.

Har också byggt upp en digital portfolio som ni gärna får besöka! veronicasroka.wordpress.com. Under Portfolio så kan ni se lite av mina grafiska arbeten som jag har gjort. Ska fylla på med fler saker som jag har gjort på byrån jag är nu, har några bra arbeten att lägga till.

Fick lite roliga saker i julklapp som jag kan visa! Jag önskar mig aldrig något, så det är kul när sina nära och kära snappar upp det man gillar haha:
Coldplay A Head Full Of Dreams vinyl, så fin!
Kudde med hästmotiv, ser lite ut som Curre
Produkter från Lash, två tvålar och en shower som luktar citron
Minihögtalare, spelar musik via bluetoth, hur bra som helst!
Parfym från Escada, som jag har tittat på måånga gånger


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0