Taggad till tusen


Är för tillfället riktigt taggad på ridningen, äntligen! Det är humana grader att vistas ute, utan att man håller på att frysa ihop. Sen är Curre en helt ny häst sedan jag klippte honom, han är superpigg och glad till skillnad från innan då han inte riktigt hade den där gnistan. Dessutom känns han fin och mjuknar mer för varje dag.

I helgen ska jag försöka att komma iväg till ridhus, eventuellt då rida över småhinder i kubhöjd. Vi bygger sedan på med konditionsträning i snön och inom någon vecka ska vi nog kunna ge oss iväg och hoppträna är min tanke. Ska checka av tävlingsterminen också. Vi har inte tävlat och knapp hoppat sedan i juli, så det blir mjukstart för oss innan vi är tillbaka på samma nivå igen.

Jobbet går också bra, har suttit i möte ang ett större projekt som jag har satt den grafiska formen för. Logga, design av hemsida och folder i dagsläget. Så himla kul när kunderna är nöjda, en riktig egoboost verkligen. Detta är mitt första egna större projekt, har annars gjort mycket annat material för större företag och satt formen för mindre företag. 

Något som också är kul i mitt jobb är att checka av trendanalyser, vad kommer här näst inom webben? Vi hade ett två-timmars möte ang detta i veckan, så intressant! 

Bild från Pinterest

Jag har en helt annan syn på design nu för tiden, det är SÅ mycket som spelar in när man tex gör design för webben. Tänk bara att typ alla sitter över mobiltelefoner nu? Där har vi den viktigaste layouten, datorn är inte längre nr. 1.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0