Snart är han en tävlingshäst igen!

Min tanke var att rida Curre en lugnare skritt/joggingrunda idag, då han har galopperat i snön i helgen plus att vi red på lite mera i fredags också. Men precis när jag skulle till att sätta på honom skydden, så bestämde jag mig för att klippa honom istället! Känner mig sjuukt elak som klipper bort hans välgrodda vintermundering, men vad fasen. Han har varit helklippt alla vintrar han har varit i sverige, varför skulle han inte kunna vara det nu?

Jag täckar honom med ett 550g stalltäcke med hals och slänger över ett 100g skaltäcke med hals när han går ut i hagen. Så fryser gör han nog inte, snarare att han kanske varit för varm när han haft pälsen haha. Så jag gick all in och klippte rubbet, förutom panna och öron som jag aldrig skulle få röra med maskinen. Han är såå fin nu alltså! Min tävlinshäst börja komma tillbaka. Ska skriva upp ett veckoschema för honom nu, så vi kommer igång ordentligt. Kanske åker en sväng till ridhus i helgen? Vi får se!

Är verkligen supertaggad på att komma tillbaka på riktigt nu alltså, både med Curre och livet i allmänhet. Jag jobbar med något som jag älskar att hålla på med, har trevliga arbetskamrater och jag utvecklas hela tiden inom mitt yrke. Det börjar orda upp sig med Curre, vi har köpt en transport som passar min bil och det är fint underlag ute att rida på. Har varit en helveteshöst/vinter innan vi övergick till det nya året. Är superpepp nu verkligen.

Skulle ta några bilder, men självklart dog min mobil... Det enda negativa med iPhone, batteriet är klappkast. Håller knappt en dag och tål inte kyla över huvud taget. Dock älskar jag mobilen i övrigt och skulle aldrig byta, haha. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0