Nytt i hästgarderoben

Har tyvärr ingen stor budget till att uppgradera mig hästgarderob, jag menar det räcker gott och väl med skoningar, foder, strö, licenser, tilläggsregistreringar.... Ja, pengar försvinner det ändå på kraken. Men lite nytt har jag faktiskt införskaffat!

Horseware Amigo Stable Rug- stalltäcke med hals, 250g fyllning. Köpte detta när vi var på Horse Show. Köper inga andra täcken än Horseware, bäst passform och kvalité helt klart!!

Kingsland tävlingströja - Hade 300 kr i presentkort på Börjes sedan förra julen som jag var tvungen att spendera på mässan då jag aldrig besöker den butiken. Hittade i sista stund tävlingstoppen ovan, dock är min mer klarblå. I funktionsmaterial, så perfekt till sommaren.

Veredus Carbon Gel Vento - Curre har haft sina gamla Veredus carbon Gel sedan jan -08, fatta skydden är ÅTTA år gamla?? Köpte dem precis när dom kom ut på marknaden haha. Dom är lite slitna nu, men ändå helt ok även om jag länge tänkt köpa nya tävlingsskydd. Hittade iaf ett par knappt använda Carbon Gel Vento på Hästnet, i Luleå. Så Angelica köpte dem och tog ner dem hit i julas! Betalade 1000 kr istället för 1600, så jag är nöjd! Galet pris på skydd ändå, men här kan vi snacka kvalité. Ska bara ha tag i bakskydden nu också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0