Ny vecka och nya tag

Tillbaka på jobbet och det kändes jättebra! Jag älskar mitt jobb och yrke. Att få jobba med design och formgivning på heltid, dessutom få betalt för det är verkligen grymt. Suger in all kunskap jag kan nu och hoppas att jag inom en snar framtid kan bli anställd. Time will tell...

Masade mig ut i kylan och red Curre en sväng, skrittade och travade en bit på hårt underlag. Imorgon ska jag försöka att rida till någon åker och se om jag kan hitta någon med hyfsatt platt underlag. Har lusläst blocket och hästnet också i jakt på en transport. Kaanske att vi hittat något bra nu. Vill bara att det ska hända något nu, nu, nu.

Min vinterdeprission tror jag har vänt och jag har istället blivit både arg, peppad och glad på samma gång. Lite nu jävlar. Jag vill så mycket, uppleva saker, utmana mig själv. Inte stå still och stampa, gräma mig eller sakna. Framrutan är större än sidospeglarna och bakrutan av en anledning, det är framåt man ska titta.

Är helt själv hemma i vårt stora hus några dagar, jätteskönt tycker jag! Tyst och lugnt. Jobbar imorgon och sedan är det röd dag på onsdag. Ska ägna den till att göra en ny PDF portfolio samt uppdatera mitt CV, lite sådant tänkte jag mig.

Saknar ridhus helt galet mycket just nu! Och stallkompisar, att kunna sitta i sadelkammen och snacka skit med medans man smörjer utrustningen. Japp.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0