Ett steg åt rätt håll

Nu hörrni, så börjar det äntligen kännas som att saker börjar rätta till sig och gå åt rätt håll! Det har ÄNTLIGEN blivit lite snö här i södra norrland och jag kan börja rida i andra gångarter än enbart skritt. Så träningsschemat framöver blir mycket jobb i snön på åkrarna och sen hoppas jag att det kommer lite mer snö som kan packa sig så att grusvägarna också blir trevliga att rida på.

Sen ska vi hämta hem en transport på söndag! Som jag får köra med min bil och på mitt körkort, hur grymt? Så skönt att inte vara beroende av mina föräldrar, utan att jag kan lasta Curre och åka iväg själv. Ska dock lära mig att köra med släp först inan vi åker iväg själva haha. Men nu ska jag nog kunna komma iväg till ridhus, åtminstone på helgerna. Är tight om tid i veckorna iom pendlingen både till och från jobbet, plus om jag ska köra iväg till ridhus som också är en halvtimme enkel väg.

Jag har högt uppsatta mål det här året, mest på mitt personliga plan. Kan skriva ett eget inlägg om det. Men jag börjar kunna bocka av mina mål nu känns det som. En av planerna är att stalla upp Curre närmare mitt jobb, så vi kan komma igång med träningen på ett vettigare sätt. Pendlingen tar tyvärr aldeles för mycket tid för att det ska fungera.

Curre är dock pigg och glad! Han skulle behöva klippas då han ser ut som en raggsocka, men drar mig för det när det är såhär kallt. När han börjar tränas så att han blir svertig, då ryker den dock.


Kommentarer
Postat av: Elin

Härligt med snö! Fina bilder :)

Svar: Ellerhur! Tack 😄
Veronica Sroka

2016-01-09 @ 15:20:18
URL: http://katteselin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0