Året 2015

Beskriv året med tre ord
Förvirrande, händelserikt, utvecklande.
 
Är det något du saknade år 2015 som du vill ha år 2016?
Eget liv och eget boende! Gud var skönt att ha ett ställe att kalla för sitt hem, där allt bara är mitt. Ingen kan klaga över om det är stökigt, dammigt, rörigt osv. Människor att umgås med. Dra iväg på bio, shoppa, ta en fika eller bara att kunna åka iväg och göra något med. Det saknar jag verkligen, så tråkigt att göra allt själv jämnt. 
 
Vilket datum kommer du alltid att minnas?
12 juni - Min examensdag från Idévärlden. Glad över att få betyg i handen och kunna ge mig själv en titel. Men mina två bästa år i mitt liv var också slut, jag var tvungen att lämna allt jag byggt upp i Bollnäs och jag visste inte vad jag skulle göra här näst. Till skillnad från mina klasskamrater så lärde jag känna en hel hög med människor genom mitt hästintresse i Bollnäs och det var hårt att lämna allt det. 12 juni var en känslosamdag på flera vis.

21 oktober - Min allra första konsert, Imagine Dragons Smoke and Mirrors tour i Globen. Några månader innan så var jag och pappa och såg Alice Cooper i Furuvik, det är ungefär det närmaste konsert som jag har varit på. Imagine Dragons var grymma, vi stod längst fram vid scenen mot staketet. Sjöng med i varje låt. En kväll jag sent glömmer och jag ler fortfarande när jag ser tillbaka. 
 
Vilka ser du som de största händelserna under året?
I våras när jag för första gången gick ut i den grafiska branchen på riktigt via min praktik, min examen, resan til London, konserten med Imagine Dragons. 
 
Har du blivit bättre på något?
Jag har utvecklas något helt otroligt inom mitt yrke. Från att jag trodde att jag kanske skulle kunna jobba inom braschen, till att jag idag vet att jag vill jobba med grafisk design och kommunikation. Jag vågar att ha drömmar som Art Director, Projektledare osv. Har mina praktikplatser (både i våras och den nu) så mycket att tacka för all erfarehet och fina ord jag fått om mig själv. Där jag jobbar nu så har det verkligen gått upp för mig att jag har anlag och är duktig.
 
Vilka låtar kommer påminna dig om 2015?
Enligt Spotify så är min mest spelade låt I Am - Awolnation. Kanske för att jag ofta har känt mig annorlunda och missförstådd, som att jag vill skrika hur jag egentligen känner och vem jag är. Maybe, all of these things make me who i am.
 
Vad tänker du göra annorlunda nästa år?
Sluta älta och gräma mig över saker. Tänka att allt är mitt fel och att det är jag som skulle ha gjort annorlunda. Fuck that, i år tänker jag vara rakryggad och stå för precis allt jag gör. 
 
Planer för 2016? 
Bli anställd och få ut en full lön varje månad, så att jag kan flytta hemifrån och börja mitt egna liv. Det är det absolut största målet och fokuset just nu. Konsert med Coldplay på Friends arena är planerad i juli, jag vill komma tillbaka med Curre i träning och tävling. 2016 ska bli året då jag reder ut mitt liv och hittar mig själv. 

Eddie, 2,5 år sedan han såldes nu ♥︎

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0