Anmäld till första tävlingen

Vad består mitt liv av för tillfället? Sova, vakna, äta, jobba, rida, sova. Typ. Ganska enformigt, det rullar bara på sådär. Jag hinner faktiskt inte så mycket mer under vardagarna, kommer hem vid 17:40 kanske och käkar då, sen är det bara att ge sig ut och rida/fixa stallet. Inga större kontraster eller något att verkligen se fram emot. Hmm... Längtar verkligen tills jag kan flytta närmare stan, känner att jag behöver det. Slippa pendlingen, ha ett eget hem och kanske kunna träffa lite folk utöver mina arbetskamrater. Även om de är väldigt fina och bra!

Om mindre än två veckor så fyller jag 25, jag är alltså snart närmare 30 än 20... Så ja, vill skynda på livet lite! Är i en liten förvirrad fas över hur jag vill göra, vad jag känner eller vem jag är? Alldeles för mycket känslor som bara åker berg och dalbana runt, runt. Varför kan inget bara vara lätt.

Något kul som häder är iaf att Curre och jag gör vår första start för året och på typ 8 månader nästa helg! Är inte alls redo för det rent hoppmässigt egentligen, då vi bara varit iväg och hoppat någon gång. Men ser det som träning och jag måste gör något kul känner jag. Ska bara hoppa en 110 cm klass, lite lätt och enkelt. Bara se det som en träningsrunda. Ska iväg och hoppa lite nu i helgen och sen får vi se om jag kanske åker på Pay & Jumpen på onsdag, beroro på om jag kommer ifrån jobbet tidigare. Men det ska bli jätekul hur som och blir en sporre att faktiskt ge sig ut och rida på kvällarna.

Såhär gjorde Curre en kväll när vi skulle ut och motionera. Först ville han inte kliva upp, sen la han sig raklång! haha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0