Jag kämpar tills jag når mitt mål


Hur söt är han inte min häst, när han ligger där i sin nyspånade och fluffiga bädd? Naaw, finaste killen. Han har gått ganska lugnt sedan vi var till ridhuset förrförra veckan, då det blev plusgrader och sedan frös på = hårt och isgata. Men sedan det kom snö den här veckan så har jag kunnat öka på ridningen igen och nu hoppas jag verkligen inte att det blir någon större väderomväxling förren det blir vår på riktigt.

Hur ska jag göra med hoppningen och tävlandet i vår? Hmm, bra fråga. Visst skulle jag kunna åka iväg och träna och tävla som det är nu, han är ju igång och rids. Men någonstas inom mig så känns det inte värt det. Dom två senaste åren så har han tränats ganska hårt och regelbundet med minst 3 ordentliga trimmpass plus hoppträning per vecka. Som mitt liv ser ut nu så fungerar inte det, ska han hållas igång på samma sätt så måste jag flytta honom närmare stan och det kan jag inte göra förren jag har fast jobb. Himla klurigt.

I maj förra året så gick han 130, att åka ut och tävla 110 för att "det är kul" just nu käns sådär. Speciellt om jag inte har någon vidare planering. Jag är en utpräglad allt eller inget människa, antingen gör jag det till 110 procent eller så gör jag det inte alls. I fallet med Curre så blir jag omotiverad när jag inte kan ge honom den träning som behövs för att ligga på nationell nivå = Jag tappar lusten för ridningen totalt.

På jobbet är jag dock 100 procent fokuserad och målinriktad, det går framåt där. Jag får mer ansvar, egna projekt, egna kundmöten mm. Det är så häftigt att sätta formen för ett företag och sedan jobba vidare med allt material. Jag har verkligen världes roligaste jobb och sitter på en superbra arbetsplats där vi känns som en familj nästan, då vi nu har egen lokal och är omkring 12 anställda. Jag är i en period där jag måste fokusera på jobbet, det andra kommer att lösa sig efterhand.

Jag är i en konstig fas i livet just nu. Jag fyller 25 om drygt en månad och det ÄR inte kul att bo hemma då. Känns lite som att släpa efter med skoluppgifter, man skämms lite att man inte har tagit tag i dem i tid. Samtidigt som man vet att det kommer att lösa sig bara man har en stark vilja att lyckas.

Så vad gör jag för att motivera mig i dagsläget? Jag sätter upp mål och delmål. Då är det lättare för mig att förstå att vissa saker tar sin tid, om man verkligen vill ha det. Jag vill ha ett jobb som är kreativt och som jag tycker är roligt, aldrig att jag under mina yrkesår ska ha ångest inför jobbet på söndag kväll. Räkna ner timmarna fram till lunch och tills jag får åka hem. Det är alltid tuffare perioder inom alla yrken, men det är inte hälsosamt att hata sitt jobb. Jag vet vad jag vill ha och ger mig inte förren jag har det, sedan går vi på nästa mål. Bam.

På tal om något annat, detta klipp är såå bra! Hur fantastisk människa är inte Chris? Har sett det typ 3 ggr, så bra och kul haha. Alla andra Carpool Karaoke klippen med andra artister är också sjukt bra, kolla in dem!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0