Imorgon åker vi och hoppar

Planen var att jag skulle rida på förmiddagen idag, men det blev som så att jag åkte med pappa in mot stan och hoppade sedan av vid Valbo Köpcentrum. Gick där flera timmar, helt själv. Det är ganska skönt faktiskt, även om jag föredrar gott sällskap. Men lite träligt på slutet när jag var tvungen att vänta, men det gick an.

Curre red jag därför nu på kvällen, så vi red upp till ridbanan med belysning och red där en stund. Den har blivit skottad och sedan har det lagt sig ett litet lager med snö, fungerade ganska bra att rida på. Curre var verkligen superfin, så mjuk och ridbar! Jag förstår inte, jag har under hela vintern ridit honom sparsamt och bara rakt fram i skogen. Men det är kanske det? Han har fått vila upp kroppen men ändå varit igång, sedan har jag jobbat med rakriktningen. Jag ska skriva ett eget inlägg om det, men rakriktningen är så HIMLA viktig! Han var så galet fin idag verkligen, jobbade på fyrknaten och lite på volt med fattningar. 

Imorgon åker vi mot ridhuset för att hoppa lite. Jag har kollat ridhuseshemat och det är inte bokat, så jag hoppas det inte är ett gäng dressyrtanter (förlåt) på känsliga dressyrhästar där så att jag kan hoppa honom. Tanken är att hoppa en linje och något lite större, känna på formen inför tävlinge i helgen. Känner att jag för min egen skull behöver göra några anridningar samt hoppa upp lite på höjden. Nu pratar vi max 120 höjd, för det är inga höjder vi tävlar i helgen. Det är min plan för morgondagen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0