Vi rullar igång med bloggen igen

Efter min "lilla" bloggpaus på dryga 2,5 veckor så är jag redo att dra igång min lilla blogg. Mest i syfte att utvärdera och hålla koll på Curres träning, faktiskt! Så det kommer att bli lite "dagens ridpass" inlägg så att jag har koll på hans träningsschema. Det har väl inte hänt jättemycket sedan sist, men jag kan dra lite kommade planer och sådär i alla fall.

Jobbet går jättebra och jag har precis fått en ny arbetsdator till min plats! Efter ett halvår med Windows så har jag nu, äntligen fått övergå till Mac (<3). Min drömdator dessutom, 27" iMac med Retina skärm, väl värt att poängtera såklart. Jag går även nu in på mina två sista veckor som "lärling" och övergår sedan den 1 maj till att bli anställd på riktigt. Detta känns verkligen helt galet bra, att jag har presterat så pass bra att jag ses som en tillgång för företaget. Ett stort, stort mål för detta år är uppnått i och med detta. Sen har jag massor av delmål och större mål inom min yrkeskarriär också såklart!

Helgens stortävlingar ute vid Lervik, Gävle Horse Festival missade Curre och jag för första gången på flera år... Anledningen? Vi är inte igång och jag vill då inte starta bara för att. Åkte dit i lördags en sväng med en väldigt fin vän, så jag fick se lite hoppning och shoppade även en ny hjälm. En bra lördag blev det!

Curre trimmas och arbetas för fullt. Rakriktning och lösgörande arbete, varvat med klättring, kondition och lugna återhämtningspass. Han har varit lite jobbig dom senste passaen då jag tror han har haft träningsvärk, men idag var han superfin verkligen! Det är kanske inte så långt kvar tills vi är där vi ska ändå. Tanken är att komma igång med hoppningen nu också och så småningom på tävlingsfronten med. Vore kul om vi kunde komma upp på 130 nivå och göra bra resultat där innan årets slut. 

Endast dryga två veckor kvar innan vi intar maj månad. Mitt fokus är att under denna månad hitta boende för både Curre och mig, någonstans närmare stan och mitt jobb. Det skulle spara mig massor med tid och dessutom vill jag såklart kunna sköta mig själv. Vi får se vad jag hittar för något, tyvärr är det inte helt lätt att hitta boende!


RSS 2.0