Om allt och inget

 
Mötet/intervjun i onsdag gick bra! Jag fick snabbt ett bra besked och jag hoppas nu att detta går i lås, leder till någonting bra. Nästan så att jag får nypa mig i armen för att det är så bra, samtidigt som jag blir nervös. Kommer jag att kara det? Men det känns riktigt bra och jag hoppas verkligen på detta.

Jag har fått jobba nästan hela veckan, tis-fre. Blev dock halvdag och jobbade från lunch när jag hade intervjun i onsdags. Fick även åka in och jobba några timmar på förmiddagen igår, men jag klagar inte! Cash is king som man brukar säga. Blir även jobb imorgon och sedan får vi se hur resten av veckan ser ut.

Spirit gjorde ett superbra pass på ridbanan igår, även dagen innan när vi red ut! Igår kunde vi rida både 20 och 15 m volter som var runda och fina, rida ut hörnen, vända snett igenom utan att vingla, fatta rätt galopp flera gånger och även galoppera ganska lugnt och sansat. Han har väldigt bra ridbarhet den här hästen, en sådan som är rolig att rida varje dag.

Curre håller på att komma igång igen och vi har både travat och galopperat dom senaste dagarna. Tänkte att han ska få jobbas lite lättare på ridbanan idag. Han känns väldigt fin och fräsch, vilket känns skönt. Han bockade och busade när vi galopperade igår, så han är på G. Är så himla sugen på att tävla och komma igång på rikigt nu!

Har lite inlägg på G som jag ska tidsinställa till veckan, så det inte blir så tomt här när jag inte hinner skriva under veckorna.  Annars blir detta en lugn söndag tänkte jag mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0