Läskigaste händelsen på länge


Först och främst, jag fick snabbt svar ang samtalet i torsdags... Möte/intervju på onsdag, hur coolt? Vet inte vart detta kan leda eller om det ens blir något alls. Men jag är ändå himla stolt över mig själv, som skapar mina egna vägar och verkligen försöker. Livet är intressant, om man bara tar tillvara så möjligheterna som ges.

Igår var jag med om världens läskigaste grej, hahaha.... Jag hade skrittat ut båda hästarna sent och skulle gå upp från stallet. Stallet ligger en liten bit från huset och man kan gena genom trädgårn istället för att gå vägen runt för att komma till huset. I alla fall så genade jag i mörkret, ser något som rör sig och det är en grävling som springer framför mig! Vände och sprang så jäävla fort ner till stallet igen, ringde mamma som fick gå ner och möta mig haha. När hon kommer och jag ska gå och möta henne, så springer grävlingen mellan oss och jag blir asrädd igen!

Vill påpeka att jag inte är en sån tjej som typ skriker för sprindlar och kryp, verkligen inte. Men grävlingar som springer framför benen på mig i mörkret, det är jag fan rädd för alltså... Särskilt när vi hör dom slåss med varandra på nätterna, vår förra hund rök ihop med en för flera år sedan och myten att dom biter tills dom hör att ben knäcks... Nä, jag gillar dem inte. Dock har jag nu förstått att dom ser dåligt och förmodligen är mer rädd för mig, plus att dom är ganska söta... Men näe, i mörkret vill jag ändå inte hälsa på dem! Har inget grepp om dem djuren känner jag.

Hästarna har gått bra att rida och dom sköter sig väl. Idag kunde Spirit både fatta rätt galopp flera gånger och det gick att svänga vänster, hyfsat iaf. Men himla stark är han, även om jag bara ser hans energi som en fördel. Curre är liksom som en traktor i jämförelse, en välutbildad och välskolad traktor visseligen. Han gör allt och kan allt, även om det inte är någon turbo.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0