Landet ingen har kontroll över


Allra nyaste singeln Imagine Dragons släppt, såklart bra som allt dem gör!

Ni vet när man har mycket att göra, ett fullt shema som ska betas av, mål som ska uppnås och allt bara flyter på. Mina två senaste år har varit så, allt har gått i 110 och jag har haft en tydlig väg att följa. Vägen framåt har sett klar ut och det har bara varit att beta av mål efter mål. Nu när jag har betat av allt det där och ser i backspegeln, slås jag av tanken hur det kunde gå så fort?

Jag befinner mig just nu i något slags ingenmansland. Jag har lämnat tryggheten och det jag älskade under två år, är nu istället tillbaka där allt startade. På gården och i huset jag växte upp i. Det finns så många minnen och så mycket känslor. Vart tog tiden vägen och när växte vi upp? Ingenting är sig likt, men ändå precis som förut. Det finns så många dörrar egentligen, men vilken ska man välja? Vilken kommer att öppnas för mig? Vart vill ödet föra mig, finns det någon utstakad väg redan i förväg?
 
Ingenmansland. Något slags mellanläge, en paus för att invänta någonting nytt. Jag är förväntansfull, taggad på framtiden och att äntligen börja på nästa kapitel. För livet är lite som en bok utan manus, som andå ska fyllas med kapitel efter kapitel.

Bara lite tankar, medan regnet smattrar på rutan... Kanske blir en film och en paus i allt funderande.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0