Konsertbiljetter fixade

Weei, idag har Angelica och jag bokat konsertbiljetter! Blev tillslut dom dyra VIP biljetterna... Kommer att se Imagine Dragons den 21 Oktober i Globen, deras Smoke and Mirrors turne! Kommer bli urgrymt, har sett fram emot det här sedan dom släppte turnestäderna i typ mars... Jag tror verkligen det kommer bli sjukt bra, när det är musik och låtar man i princip lyssnat sönder (nej, dom är sjukt bra fortfarande). Lovar att jag kan texten till nästan varje låt haha.

Det är lite kul, för jag har aldrig varit musikintresserad. Men på senare år, sedan jag skaffade Spotify så har jag insett att det är som terapi. Att lyssna på musik och texter som tilltalar just mig, som jag tycker är bra. Inte sånt som är inne just nu eller som alla andra lyssnar på, utan bara för att det ger MIG något. Jag är ganska enformig av mig och lyssnar på min genre som jag tycker är bra. Mycket Indie/Alternativ rock/pop. Sånt som jag tycker är bra.

Denna konsert kommer, säkerligen, bli sjukt grym. Sedan hoppas jag Coldplay kör en turne nästa år... Då kan jag bocka av två saker på min Bucket list, för dom vill jag också se live. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0