Första september och hösten rullar in

Jag har jobbat och stått i, skönt att komma iväg och få lite timmar. Det har varit riktigt kanonväder i augusti, lite som att sommaren försökt gottgöra för dom kassa sommarmånader vi har haft detta år. Men första september till ära så känns det verkligen som ett riktigt avslut och hösten är på ingång. Regn, mörka kvällar, gula löv och varma färger. Jag gillar egentligen hösten, skulle vilja påstå att det är min favoritårstid. Konstigt nog. Dom fina dagarna alltså, inte regnet även om det är mysigt när man sitter nergosad framför en bra film.

Spirit har gått jättebra alla pass, så roligt att rida honom! Får se om Curre sätts igång snart igen, vi får se. Han är pigg och glad iaf, ser fin ut. Känns så tråkigt att vi missar DM detta år, nu när det är sänkt från 140 till 130 (Bra länge var det bara Gävleborg i hela svergie som hade DM i 140...). Det har varit mitt mål hela året nu när vi är uppe på 130 nivå, men nix. Vi har haft sån otur denna sommar, med bilkraschen osv. Hur ofta händer sånt? Men jo, för oss såklart.

Vi får se vad denna vecka har att erbjuda, ska ringa några samtal i eftermiddag och fixa lite med datorn. Design och formgivning har verkligen fastnat hos mig, älskar att pyssla och greja! Vare sig det gäller att skriva här i min blogg, jobba med CSS/HTML kodning, illustrera, jobba med layout i InDesign, fotografera och redigera mm. Vill så gärna hitta ett jobb där jag passar och mina kunskaper kommer till nytta. Tills dess håller jag mig uppdaterat på annat vis och pysslar med mitt eget. För att det är himla kul helt enkelt.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0