Det kan alltid bli bättre

 
Idag är jag glad! Det har slutat att regna, även om jag kanske hade önskat lite härlig höstsol så är det ändå ett stort plus. Samtalet jag ringde igår gick bra, så härligt när man bemöts av positiva/trevliga reaktioner och inte får ett nej direkt i luren. Det är kostigt det där att man är så rädd för att ringa över lag, jag tror att speciellt min generation gärna tar till med sms eller mail i första hand när det gäller att kontakta folk/företag.
 
Jag menar, mina föräldrar hade i princip två val. Träffa eller ringa folk, brev tog ju liksom flera dagar. Jag tror stenhårt på att man får ta sig i kragen och ringa, presentera sig så att personen i ändra ändan får en mer riktig bild av dig. Tekniken idag är bra, men det här personliga faller lätt bort tror jag.

Ska in till Sandviken om ett par timmar, uträtta lite saker och få en anledning att klä mig i annat än jobb eller ridkläder... Inget fel i det, men klart man vill damma av sina civila kläder också. Är ironisk såklart, men lite så känns det ju nästan efter att man gått i skola och haft praktik som vardag! Båda hästarna ska ridas ikväll, dom har vilat för många dagar denna vecka pga annat som kommit i vägen (mest jag som varit dålig på det där som kallas struktur). Blir bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0