Best day of my life

Förutom att Curre la hela sin vikt på min lilltå innan ridpasset idag, så är det här en sjukt grym dag! Löning, konsertbiljetter och JOBB. Mitt i ridpasset idag så fick jag ett väldigt bra samtal och på måndag sitter jag på en reklambyrå. Hur jäkla grymt alltså? Jag var tuff och ringde upp dem för ett tag sedan, fick komma på intervju och dem gillade mig. På måndag börjar jag en slags praktik/anställning/prövotid hos dem, så får vi se hur vi går vidare sedan. En helt grym chans för mig att komma in i den här branschen, helt klart! Så, så glad för detta!

Ridpasset med Curre gick helt ok. Jag hade ställt ut två mindre räcken på medellinjen som vi jobbade över, försökte bara få honom lösgjord och arbetade med hindren där i mellan. La bara till dem och red tillslut serpentinbågar över dem. Curre var lite trött idag, men får ändå godkänt! Vi tar oss sakta men säkert tillbaka.

En jäkla bra dag blev det här ändå! Det är lönt att kriga på, att inte ge upp. Någonsin.

 

Kommentarer
Postat av: maja

Hej! Jag såg en skum annons på hastnet.se och bestämde mej för att googla bilden och då kom din blogg upp! Någon verkar försöka sälja en påhittad häst med hjälp av en bild på en gråskimmel som du lagt upp bild på:) här är länken! http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=917324

Svar: Hej! Tack för din kommentar, nu är annonsen anmäld och jag hoppas den försvinner. Vill ju inte att min häst ska säljas ;)
Veronica Sroka

2015-09-26 @ 17:56:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0