Ännu en helg har passerat

Jag har lyckats installera ett google typsnitt på bloggen! Detta kan ni se i rubrikena bland annat, har tänkt på det länge men trott att det skulle vara krångligt. Men icke, det var superlätt och designen fick verkligen sig ett lyft. Annars måste man jobba med "webbsäkra" typsnitt (skittråkiga) som fungerar på alla datorer, men nu är det länkat från nätet typ. En uppfräschning av headern skulle sitta fint nu bara.

Helgen har varit lugn, men bra. Spirit har tappat en sko och tar det lugnt fram tills han blir omskodd. Curre har börjat trimmats igång ordentligt, känns jättefin och jobbar bra. Lite stel i vänstersidan, men över lag är han i bättre form än jag trott efter dessa lugnare veckor. Blir lite skutt till veckan tänkte jag mig och sedan får vi se om vi kommer iväg på någon träning veckan efter. Vill hinna med någon tävling innan säsongen är slut, efter att denna sommar varit så strulig för oss.

Hoppas också få lite klara och bra besked denna vecka. Blir så himla arg på AF som ska krångla och inte se till situationen, utan MÅSTE följa regelboken till punkt och pricka. Blir ruskigt arg och är i en svår situation där... Blir dock jobb imorgon, gnetar på där tills min jobbsituation löser sig och jag kan satsa på det jag egentligen vill och är bra på här i livet.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0