Nytt bett till samlingen

Hej och hå, jag lever faktiskt! Med min blogg är det lite värre dock, hehe. men en liten sammanfattning om det senaste kan jag köra, även om det inte är så mycket som har hänt eller kommer att hända heller.

Curre går på halvfart och jag ska försöka att komma igång lite mer med honom. Tyvärr så har jag jättedåliga träningsmöjligheter här, inga ridbvägar med bra underlag alls utan bara hårda grus/asfaltsvägar. Då menar jag verkligen enbart, har bara en sandväg man kan rida fram och tillbaka efter i skogen. Ridbanan på 20x40m har paddexunderlag som jag aldrig har gillat då den också är ganska stum. Detta gör att min motivation är körd i botten vad gäller ridningen, plussa då på att jag varje dag kommer hem tidigast halv sex.

Så han skrittas och joggas mycket nu, tills snön kommer och det blir svikt i underlaget överrallt alt tills jag kan flytta honom någon annanstans. Visst har jag stall hemma, men vad hjälper det om ridningen inte ens är kul? Nu faller pusselbitarna på plats varför jag aldrig kom längre när jag bodde här, jag har aldrig kunnat träna så mycket som man måste för att ta sig en bit upp i klasserna. Så ser läget ut på den fronten, därför min blogg är så gott som död! Den bygger på ridsport och träning.

I övrigt så är en tripp till Stockholm IHS planerad sista helgen i november, det ska bli kul! Tänkte strunta i showen iår då Angelica åkte ner för konserten istället. Men nu blir det så att jag följer med Bollnästjejerna ner, så det ska bli riktigt kul! I övrigt så jobbar jag på som vanligt, blir kvar på samma byrå ett tag till som det ser ut nu. Trivs jättebra där verkligen.

Har köpte en nytt bett också! Ett 2,5 rings flexisoft från Trust. Ville ha ett lite mildare pessobett och dessutom rakt, så detta var perfekt. Red på det idag och tyckte att han kändes bra på det! Är alltså rakt och i syntet, typ som nathe betten. Dock bättre pris än nathe, gav 795 kr för detta hos Lindgården.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0