Imagine Dragons Globe Arena


HERRE JÄVLAR VAD BRA KONSTERTEN VAR!!
Shit alltså, visst hade jag gissat att den skulle vara riktigt bra... Men SÅ bra! Har hört dessa låtar mängder med gånger, i lurarna, radion, på datorn... Att sedan se bandet springa in på scenen, var bara surrealistiskt på något sätt. Om dem var bra live? Bättre live!

Gick alltså halvdag på jobbet igår och efter lunch tog jag bilen till resecentrum. Först buss in till Gävle, tåg därifrån till Stockholm där jag mötte upp Angelica. Väl där letade vi på rätt tunnelbana och begav oss iväg mot Globen. Insläpp för våra (Early entry, Hot tickets) biljetter hade insläpp vid halv 6 och vi var där ungefär en timme innan, så vi ställde oss i den lilla kön som fanns. Det fylldes på med folk och eftersom vi hade "VIP" biljetter så fick vi lite turnegåvar och sånt, samt personal som visade oss vägen. Visade sig att vi blev bland dom tio första in i arenan och självklart ställde vi oss längst fram, på sidan av scenen där man såg bäst.

Medan det fylldes på med folk så fick vi vänta ytterligare en timme innan förbandet satte igång. Sunset Sons, som jag tyckte var riktigt bra. Dom spelade dock på en mindre del av scenen och höll sig mest där, så när det plockades undan och the real guys kom ut så blev det riktigt drag! Alla sjöng med och det var magisk stämning. Stod som sagt precis nedanför scenen, mot staketet och Globen var i stort sett fullsatt.

Fick helt seriöst gåshud när vissa låtar spelades igenom... Har hört dem på många gånger, lyssnat på vartenda ord i texten. Så står dem bara där och spelar live, mitt framför mina ögon. Sinnes, på riktigt. Så kändes det. Det värsta är dock nu när det är över, det som jag väntat på i flera månader. Haha, men det här var seriöst en av de bästa kvällarna någonsin. På riktigt.

Så glad att jag drog fram mobilen och klickade bilder/filmade, så kul nu såhär i efterhand!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0