Vad händer i veckan?

Det här är en ganska speciell vecka där det händer mycket, så tänkte punkta upp det viktigaste.
 
 Jag väntar på besked om jobb, i början av denna vecka skulle dom höra av sig! Är så nervös då jag verkligen vill ha detta jobba, haha. Aldrig kul att bara vänta i såna här fall alltså.
 
 På onsdag har jag redovisning på min skola. Innan dess så ska jag ha skickat in min portfolio som PDF samt bygga klart min hemsida hade jag tänkt. Länkar den när jag är klar.

 På torsdag packas allt ihop för både Curre och mig, för flytt hemåt. Lite blandade känslor det där. Känns surt att lämna allt här men samtidigt skönt att få vara hemma. Bo i stort hus på gård, ha sovrum större än mitt rum (med kokvrå) här, slippa vara själv hela tiden och ha allt ansvar för mat, handling osv själv haha. Målet efter detta är att ha egen lägenhet, bor alltså hemma tills dess att jag fått jobb och kan skaffa mig något eget. Så det känns riktigt bra. Att börja närma sig 25 och inte ha något eget är inte så kul.
 
 På fredag åker jag upp för min exemensdag. Tyvärr många från min klass som inte kommer då dom bor så långt ner (Skåne, Kalmar, Stockholm osv) men några bör det bli i alla fall. Ska blir kul och skönt att få en titel sen (grafisk formgivare/originalare) hehe.

 Åker på söndag till Gagnef och hoppar en 120 cm bara. Långt att åka bara för en klass, men finns ingenting annat och var en månad sedan vi tävlade nu. Vill att han går någonting som är lätt och kul bara, så vi inte köttar på med 130 tills han tycker det bara är jobbigt och tappar gnistan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0