One week ago

Är sämst på att blogga, ska försöka att komma i fas igen! En vecka har nu gått sedan kraschen, när vi välte med bil och släp. Det mest fruktansvärda jag varit med om och hoppas slippa vara med om någonting liknande igen. Curre verkar mycket bättre i sin bog, men har ändå bokat en veterinärtid åt honom på kliniken inne i Gävle. Känner att det är lika bra att kolla upp ordentligt, så jag vet hur jag ska hantera det. Han är inte helt ren när jag springer med honom, men som sagt mycket bättre. Skönt bara att åka in med honom efter den smällen känner jag, kosta vad det kosta vill. Hans hälsa är viktigast.

Var ledig hela förra veckan och har verkligen inte gjort någonting. Inte haft någon häst att rida och har bara blivit rastlös. Shoppat kläder och nya transportskydd har jag gjort. Köpstopp nu på vi ska in till veterinären som sagt och jag inte får lön förren i 25 juli. Kul jul på den! Jobbade min första dag idag, är ledig imorgon då vi ska in med Curre och jobbar sedan resten av veckan. Inte kalaskul och jag saknar min praktik. Men helt ok!

Juste, flyttade hem Curre till vårt stall (han har stått i ett annat stall, en kilometer från oss sedan han flyttade från Bollnäs) igår och hämtade även hem en hästkompis. Min mammas tremännings fullblod som Angelica och jag ska rida igång nu under sommaren då den inte är riden på länge. Blir kul! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0