Några punkter som ska ändras

Under vintern så har Curre alltid varit glad och busig under hoppträningarna, dock så försvinner detta lite när det blir sommar och varmt. Tyvärr. Sen tycker jag att han nästan varit lite olycklig på sistone stackarn! Men några saker kommer jag att ändra på när jag nu flyttar hem honom över sommaren.
 
 Han kommer att få gå i våra stoora gräshagar med kompis! Han går alltid själv och här i Bollnäs har han bara sin lilla upptrampade hage utan gräs... Blir lycklig i hjärtat av att veta hur lycklig han kommer att bli av att få komma ut på gräs sen! Polaren han kommer att gå med ska vara snäll, så det kommer nog att bli bra. Han brukar inte blir tjock som tur är, om han går på gräs dagtid och in till natten samt tränas som vanligt. Han måste dock betesträna innan...

 Byta krafftfoder. Något jag länge har velat göra är att byta foder. Här i Bollnäs så har han gått på Krafft Grund som ingår i stallhyran då jag inte haft möjlighet att åka iväg och köpa annat foder. Men blir ett snack med mamma om vad vi kör på för foder, hon är expert på att mata våra hästar haha.
 
 Klippa honom. Han har grymt lång/tät sommarpäls och blir bara varm, svettig och dåsig när han ska ridas. Så när han kommer hem nu så åker päsen väck så han orkar med att tränas, så får han på sig sitt Rambo Fly Buster flugtäcke med Vamoose. Så klarar han sig! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0