Midsommar och livsfunderingar

Midsommarafton och jag har bott en vecka här i Kungsberg, undrar redan hur jag ska klara denna sommar? Eller hur länge det ens varar, med tanke på jobb osv. Håller på att få lappsjuka och det känns ännu mera tydligt att här hör jag inte hemma. Jag känner inte en kotte i min egen ålder här längre och den enda jag hänger med är Angelica, så glad att hon har sommarjobb här och bor hemma... Kommer förmodligen inte bli mycket till ridning och tävling i sommar heller, då jag tror det kommer att ta tid för Curres bog att läka ut. Eller vad nu som är fel.

Just nu vill jag att sommaren ska gå fort, så jag får jobba ihop pengar, åka till London i augusti och sedan förhoppningsvis påbörja något som jag kan kalla ett stabilt liv. Vill inte bo hemma och vill inte jobba med det jag ska i sommar, men kan tyvärr inte göra så mycket åt det. Saknar mitt "gamla" liv, riktigt mycket just nu. Men gör som jag alltid gör, sätter upp mål och lägger i högsta växeln så kommer jag tillslut i mål. 

Hur blir min midsommar då? Äter mat med släkten och är chaffuör. Blir nog någon film ikväll också. Jag längtar så fruktansvärt mycket till framtiden just nu. Jag känner mig för gammal för att bo hemma, jag vill jobba, tjäna pengar, ha eget boende, sköta mig själv, trivas med mitt liv. Men det viktiga är ju faktist att man vet vad man vill, för då tar man sig också dit.

Förra året firade vi midsommar i Spanien!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0