Bollnäs!

Idag styrde Angelica och jag bilen mot Bollnäs. Var tvungen att hämta mina påsar med ridkläder som jag glömde, samt hämta hem min cykel. Passade också på att slänga in Curres Horseware fleece i den stora tvättmaskinen vid stallet, åkte sedan iväg för lunch på Lilla K vid Mobackes. Är ni i Bollnäs och ska äta/fika, åk dit! Superfint och nischat ställe. Blev en glass på Max i värmen, innan vi sedan åkte upp och hämtade täcket och lastade på cykeln.

Alltså, åh var jag saknar Bollnäs... Så kul att vara upp dit idag. Vet inte alls vad jag ska göra nu, allt bara snurrar i 180 i mitt huvud. Ska skicka iväg en spontanansökan till ett stort företag nu i veckan och blir det inget där, jag då vet jag inte vad jag gör. Det är så himla svårt att få in en fot någonstans för att få erfarenhet, helst ska man vara fullfjädrad Art Director med 10 års erfarenhet. DÅ kanske man får jobb. Känner mig väldigt bitter ärligt talat. Vill inte gå till jobbet imorgon, vill inte jobba nästa vecka. Vill inte bo här och vill inte leva det liv jag gör just nu. Allt i mitt liv just nu kan sammanfattas som tomt, det finns inget jag brinner för eller längtar efter på riktigt. Kände aldrig såhär när jag bode i Bollnäs och pluggade/hade praktik i Gävle.

Usch vad himla svårt det ska vara. Hoppas verkligen jag hittar en lösning, för man måste trivas i sin tillvaro oavsett vad. Det är min plikt att se till att göra det, för det dummaste man kan göra är att inte lyssna på sig själv. Ska nu ut till hästarna som stått inne en stund och vilat magarna. Dom djuren ger mig alltid energi! ❤️


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0