Träningen igår

Träningen igår gick helt ok! Väldigt roligt att vara i Lervik och träffa alla som man inte har sett på länge. Vi red först fram lite gemensamt, så som vi brukar för Leif. Jättekul även om det bara var en stund, för Gaby brukar vi bara trimma gemensamt under vissa träningar (när det är mer markarbetsjobb). Vi checkade iaf av dem, ställde, flyttade och jobbade förvänd galopp. Curre kändes väldigt fin och lösgjord här!

Hoppade sedan en liten övning och till sist en bana. Gjorde en dundertabbe, sköt innan jag siktade... Curre stannade och vi slog både i huvudet i hinderstödet. Gick dock bra och han hoppade resten fint. Det svåra med honom är att få ihop galoppen när vi växlar upp i tempo och ska hoppa, allt det där vi har när vi trimmar är som bortblåst. Det blir svårt att "spänna bågen" och hitta distanserna när han blir så.

Det Leif påpekade var att vi har mycket svårare för uppridningarna i vänster varv, han blir som en makaron där. Mer rakriktande arbete helt enkelt. I övrigt kändes träningen ändå bra, har ju inte hopptränat på ca 1,5 månad. Hoppar för Leif även nästa vecka!

Angelica filmade, när jag klippt ihop det och laddat upp på YT så slänger jag upp den här

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0