Senaste tävlingen i Gagnef + film

I och med den dramatiska olyckan när vi voltade med både bil och släp efter tävlingen i Gagnef för tre veckor sedan, så skrev jag av förklarliga själ aldrig om den tävlingen. Det kom lite annat i vägen kan man säga och jag var mer glad över att min häst lyckades överleva en sådan krasch. Ett tävlingsresultat kändes ganska långt borta.

Men tävlingen, innan det hemska på hemvägen hände, gick väldigt bra. Han var lite loj pga av värmen, men ändå fin och kändes bra på pessoabettet. Eftersom det varit lite struligt på tävling för oss med felridning, dåliga resultat osv så ville jag först och främst göra en bra runda. I efterhand så hade jag kunnat rida några kortare vägar och gasat lite, men är ändå nöjd. Han hoppade enkelt runt felfritt. Sista ryttaren puttade ner oss som första utanför placering med knappt en halv sekund, vilket var surt då jag gick miste om 400 kr vilket är bra prispengar på en sådan tävling. Men som sagt, vi hade tur i annat denna dag.
 
Curre känns verkligen stensäker på denna höjd. Som jag sa till Angelica, varför känns 120 som 1 meters hoppning och 130 som värsta 150 banan?? Haha, nej men så irriterande att skillnades ska KÄNNAS så stor. På filmerna så ser det jättelätt och inte alls högt ut. bara jag som måste få lite rutin tror jag. 

Spola fram till 0,30 ungefär så slipper ni se mig snurra på en volt innan start.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0