Hoppning med Curre

Plockade fram två hinder, en oxer och ett räcke på ridbanan idag. Värmde bara upp och hoppade sedan igenom Curre några språng. Det sitter fast lite och han är inte riktigt igenom, mellan hand och skänkel. Får helt enkelt bara trimma vidare så kommer det nog. Hoppa gjorde han däremot fint, även om han inte är lika taggad och på som när vi hoppar tillsammans med andra hästar. Helt helt klart godkänt får vi idag! Distanserna sitter alltid med honom och han är alltid med på noterna.

Imorrn är det bam bam, FREDAG! Inte för att jag har så mycket att göra i helgen, mer än att jag nog åker och tävlar på söndag då. Är så sugen på att styra in i en 130, bara bevisa att vi kan och sätta en runda med max 4 fel. Men väntar och rider 120 nu i helgen och så kanske det blir 130 i Tierp om en månad. Vi får se. Nästa strategi är nog att gå direkt in i 130 utan att hoppa dagen innan, tror faktiskt att han skulle prestera bättre om han är helt fräsch i kropp och huvud.

Ska nu duscha, sedan ta med mig datorn till sängen för att åtminstone påbörja cv och personligt brev. Måste verkligen lära mig att ta tag i saker, usch vad jag är sämst på sådana saker... Pinsamt dålig faktiskt, just nu känns det som så iaf.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0