Hej lördag

Hur jag har spenderat min lördag hittils? Sovit till halv 11, vilket var det skönaste jag gjort på länge. Har varit helt sjutk trött hela den här veckan och har känt mig som en zoombie på jobbet, uäh. Så denna sovmorgon var helig och så efterlängtad. Har efter min skönhetssömn ägnat morgonen åt att släppa ut hästar, kolla/hjälpa till att flytta korna till ny fålla och lyssna på musik/kolla youtubeklipp. Vad som händer sedan visar sig, kanske blir bio ikväll! Måste komma iväg och göra något, där jag får sätta på mig valiga kläder och inte jobb eller ridkläder haha.

Curre trimmades igenom igår, mycket raktiktande arbete för att få honom jämn på tyglarna. Har ridit på ett babypelham två dagar för att få ihop honom lite extra och trimmade igår på mitt scourierbett (dubbla bettringar) viket han kändes jättebra på. Man kan behöva trimma honom på något lite starkare några gånger innan han är helt back on track. Han lägger gärna av lite när han har haft semester och blir svår att rida ihop.

Har också anmät mig till Tierp om tre veckor, 120 och 130 cm. Så det blir hårdträning tills dess! Ska se om vi kan komma iväg på någon hoppträning nu till veckan och sedan är vi ju i London tre dagar, mån-ons samma vecka som Tierp. Men det får lösa sig på något vis, kan dock inte hoppträna den veckan. Men känner att vi måste tänja på gränserna och bara gå in i 130, 120 gör vi liksom bra resultat i trots kaosförutsättningar för att vi är så rutinerade på den höjden. Vill ha bra resultat på den nivån också och vi har varit såå nära några gånger nu! Målet är sedan att rida DM i Huddik i September.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0