Ett försök till att reda ut tankar

Idag har båda hästarna vilat, trots att Curre egentligen skulle ha trimmats igenom idag. Men jag var verkligen såå seg när jag kom hem, Curre gick läängst bort i hagen, vi åt middag sent osv. Ja, en riktigt allmänt opepp och seg dag med andra ord. Kom i säng alldeles för sent igår också, vilket nog gjort sitt.

Har också kommit fram till att jag nog har drabbats av någon form av 20-års kris, om detta nu är möjligt? Pratade om detta med en vän och jo, jag tror nog att detta är ganska vanligt. Googlade fram en artikel från Aftonbladet som ni kan läsa HÄR. Alla symptom stämmer in på mig just nu. Orkar ingenting, har ingen motivation, drar mig för att göra saker, oroar mig för varje dag som går osv. Tyvärr så tror jag nog att en 20-års kris är ganska vanligt i dagens samhälle.

Jag måste verkligen börja tänka om här och framförallt sluta jämföra mig själv med andra. Har ni tänkt på hur sociala medier förstör oss om hur perfekt allting måste vara? Vi är bara en klick bort för att se Lisas toppmoderna lägenhet, Annas gourmetmiddag, Fridas fräscha selfie efter milrundan eller Pelle som nyss tagit sin kadidatexamen i rymdraketsfilosofi... Ja, ni fattar.
 
Man måste nog lära sig att ta lite distans från detta. Alla vill visa sig från sin bästa sida, inte bara du. Så jag får nog ta och stoppa undan det där med att jag är "arbetssökande", bor hemma, har ett tråkigt socialt liv osv. Istället plocka fram det som är bra, jag har ett sommarjobb, en häst i fin form (två nu också), tid att umgås med familjen, London i augusti, förhoppningsvis konsert i oktober mm. Jäklar, var nog en del saker ändå! Livskris, gå och dö. ;)

Älskar tröjan, 99 kr på HM!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0