"Du får inte sluta blogga!"

Eftersom jag har fått skäll över att jag "inte får sluta blogga", så är det väl lika bra att jag sätter igång igen! Jobbar på för fullt i veckorna och sedan rids hästarna på kvällen. Curre har kommit igång och trimmats lite mera ordentligt nu, aningens otrimmad men annars helt ok. Hoppade lite studs i söndags och tanken är att ta några större språng på onsdag och sedan, om allt känns bra, åka till Svärdsjö och hoppa en 120 cm. Vi får se!

Spirit går det bara framåt med tycker jag. Han går att styra lite bättre, dvs vi kommer ut i hörnen på ridbanan och vi kan rida längs med vägkanten. Rider honom ungefär varannan dag, vilket ska trappas upp den här veckan. Mycket varierat, lugnare uteritter, galopp efter sandvägen, lösgörande/stärkande arbete på ridbanan/åkern osv. Han sköter sig fint! Vi är dock lite oense när det gäller att spraya på flygspray annars kommer vi bra överrens. Tycker att han blir mer ridbar för varje pass, jättekul! Gillar att hans framåtbjudning och att han har en bra mun.

Håller annars på att leta jobb för fullt då jag fortfarande inte har några spikade planer inför i höst. Har skickat en spontanansökan till ett företag förra veckan, har dock inte fått svar då jag tror den ansvarige antagligen är på semester. Har hittat ett annat intressant jobb som jag inte alls vet om jag är "kvalificerad" för, men tänkte skicka in en ansökan ändå. Jag brukar tänka som så att om jag lägger in högsta växeln och är sådär överdrivet positiv/optimistisk så kanske det faktiskt smäller till. Jag VILL verkligen sätta fart på mitt liv och klara mig själv.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0