Tid och dagar

Har verkligen haft fullt upp dom senaste dagarna, har inte ens hunnit rida hästarna på två dagar... Säger en del. Jobbar i Sandviken 7-16 måndag till fredag, tar ca 25-30 min med bilen. Sen ska det fixas i stallet, rida, göra matlådor osv. Sen är det höskörd som det ska hjälpas till med. Hann fasen med mer när jag bodde i Bollnäs, trots att dagarna var längre haha. Kan dock bero på att jag segar bort mer tid nu när jag inte har så pressat shema. Men för att samanfatta dom senaste dagarna:

Tisdag: Jobb och bägge hästarna reds ut en runda, jag på Spirit och Angelica Curre. Travade lite mer och jag satte också lite mer krav på Spirit. Har ridit honom väldigt kravlöst innan, för att han ska få komma igång och jag ska lära känna hur han fungerar. Men han kändes väldigt fin och jag tycker han är väldigt mjuk och ridbar, tror han blir väldigt fin bara han får ridas lite mer.

Onsdag: Angelica och jag drog till Gävle direkt efter jobbet. Det var extra sommaröppet fram till 20:00 och sen spelade dom på torget. Gick i affärer, shoppade lite (rea♥︎) och såg slutligen Minions på bion. Den var så kul, se den! Så söta Minionerna haha. Kul och spontan eftermiddag, älskar att planera in såna saker mitt i veckan. Hästarna vilade.

Torsdag: Tiden rann iväg sjukt fort! Halv tio blev matlådorna klar och vi käkade. Blev bara kvällsfodring istället för ridning, om det inte vore för att jag måste upp 05:30 så hade jag lätt ridit!

Idag åker Angelica till en kompis, sviker mig och är borta hela helgen. Rider därför bägge hästarna ikväll. Curre ut tror jag och Spirit ska jag ta mig upp till ridbanan för att rida lite tänkte jag. Skönt med helg och hoppas värmen håller i sig!

Värmen säger HEJ och jag säger välkommen!

Blev inget Church Street förra fredagen (semesterstängt), istället Brända Bocken i lördags 👌🏻

Skörden från Ockelbo marknad i lördags

Förlåt, men sjukt äckligt haha. Glacerat äpple.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0