Välkomnar ett nytt år med nya möjligheter!

2015 har nu öppnat dörrarna för ett nytt kapitel i mitt liv. Förutom att dom 5,5 första månaderna kommer att innehålla praktik på en reklambyrå i Gävle, som sedan kommer att avslutas med en examen som Grafisk formgivare/originalare. Så är den andra halvan av 2015 som ett tomt vitt blad! Jag vet inte alls hur det kommer att se ut och vad som kommer att ske. Däremot så är jag taggad och har många mål uppsatta.
 
Hela förra året så kämpade jag väldigt hårt med både skolan och Curre, som tyvärr blev skadad under hela sommaren. Vi hann tävla lite på våren och hösten, där vi däremot gjorde riktigt bra ifrån oss. Jag har dock känt mig väldigt nere för att jag inte kunnat satsa med Curre så som jag ville, att jag hade så höga krav på mig i skolan och att livet annars har varit sådär "Jag är på väg men kommer ingenstans". Suttit fast bara. Därför känns 2015 som en nystart för mig och jag hoppas mycket på detta år!


Tre av mina största mål inför det kommande året

♥︎ Lyckligare - Jag vill bli mer positiv, se saker mer från den ljusa sidan och ta motgångar som en chans att utvecklas. Jag är sån, men min rädsla för att misslyckas är den STORA boven i att jag blir nedstämd. Jag blir helt enkelt aldrig nöjd och jämför mig bara med dom som är mycket bättre än jag själv. Jag vill vara glad, motiverad och lycklig! Ja ni vet allt det där. Jag tror jag kommer att nå dit om jag accepterar mig själv och vågar vara nöjd. Jag behöver INTE vara världsbäst.

♥︎ Stadig ekonomi - Efter min utbildning så vill jag ha jobb inom det grafiska. Det är ingen garanti att jag kommer att få det, utan jag kanske får ta ströjobb och utbilda mig mer. Vem vet! Men mitt mål är att få jobb och lite arbetslivserfarenhet, sedan kanske vidareutbilda mig inom något område som jag känner är min grej. Men att gå från CSN till lön är en väldig skilnad när det gäller levnadsstandard. Med mer pengar in i månaden så kommer jag att kunna unna mig själv mer, spara inför framtiden och satsa mer på Curre/min idrott. Därför kommer min praktik vara prio nr. 1 under våren. Jag ska ge allt och försöka lära mig så mycket jag kan!

♥︎ Eget boende - Jag har under min tid i Bollnäs hyrt ett möblerat rum. Jag har bott där men jag känner mig inte hemma. Jag vill under 2015 flytta hemifrån på riktigt, ha någonstans att känna att jag bor. Ha ett place där jag kan inreda själv och framförallt ha lite större boyta än mina 18 kvadrat. Om det är i Gävle, Bollnäs eller någon annanstans här i världen får tiden utvisa.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0