Toppform!

Jag brukar vara lite vidskeplig och inte våga skriva sånt här, men Curre är verkligen i bra form just nu! Första halvtimmen jag trimmade igår kändes skit i princip, men sista 15-20 minutrarna när jag började koncentrera mig så lossnade han och kändes superfin verkligen. Någonstans där kunde vi fortsätta idag, vilket kändes grymt kul.

Vi hade i princip ett markarbetspass för Gaby idag, med lite gemensam framridning, en kubövning på böjt spår och en krysserie på ena långsidan. Curre jobbade på rikigt bra och jag red koncentrerat, vilket resulterade i ett bra resultat också. Han var elastisk i kroppen och hoppade jätterunt och fint. Kände det redan i söndags på P&J, att han hoppade himla väl.

Gaby sa det också att han ser bara bättre och bättre ut för varje träning, vilket är jättekul att höra! Att det inte bara är jag som känner utvecklingen. Kändes skönt att det bara var småhinder idag, så kan vi vara med och hoppa för Lotta Björe på lördag. Ska bli SÅ himla kul! Red för henne förra året och hon var jättebra, fick mycket bra tips med mig därifrån. Blir dock halvt ruinerad då en sån träning kostar mer än dubbelt mot för Gabys och då är ju inte hon dålig direkt. Men för en gång såhär så får det vara värt det. Om inte annat för motivationen.

Som jag sa till Gaby idag så känns han riktigt fin och just nu känns det som att det viktigaste är att han håller sig fräsch. Att hitta en jämn balansgång mellan träning/tävling/återhämtning. Jag vill inte nöta omkring på 120 höjder, utan siktar in mig på att komma upp i 130 ganska så snart igen. Förutsatt att det fungerar bra på tävling mellan oss. Är så taggad!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0