Några mil norrut igen

Då var den vita filuren och jag tillbaka i Bollnäs! Pappa skjutsade upp mig hit på förmiddagen, så packade vi ur alla hundra saker och åkte sedan iväg på lunch. Fick min cykel lagad också, så nu hoppas jag att den håller ihop. Känns lite skönt att vara tillbaka till vardagen och få in rutinerna igen. Samt äntligen kunna rida ordentligt iom ridhuset!

Trimmade Curre en halvtimme i ridhuset nu på eftermiddagen. Trots att vi bara joggat ute så känns han jättefin! Var väldigt noga med att fånga upp honom och se till att jag hade stöd på högertygeln, sedan rida honom framåt ur det. Då släppte han loss och jobbade på riktigt bra. Skuttade över ett litet kubhinder gjorde vi också!

Har nu två stycken lediga dagar framför mig, vilket ska spenderas med att få lite ordning. På onsdag så drar min praktik igång, spännade! Får "sovmorgon" första dagen, vilket innebär att ta 07:54 tåget från Bollnäs. Annars är det 06:40 som gäller. Blir en kul vår det här ;) Klev dock upp 05 hela sommaren, så det ska nog inte vara några problem.

Gårdagens ridtur. Vart är snön liksom?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0