Laddar inför två lediga dagar!

Min tanke var igår "Imorgon ska jag INTE ställa klockan och bara sova ut!". Vad gör jag? Jo, jag vaknar halv sex och slumrar tils 08:20 då jag ger upp börjar kolla mobilen. Jag vet inte om jag ska ta det som något positivt, att jag har börjat ställa om mig nu efter alla tidiga mornar. Jag får mer gjort iaf när jag inte sover bort dagarna åtminstone.

Curre trimade jag i ridhuset igår och han var himla fin. Känner mig så grymt taggad nu alltså! Jag kommer till stallet halv sex varje vardag och snart kommer det att bli halv sju, sedan tar det 2-3 h att fixa allt. Då gäller det att ha mål för att motivera sig själv och orka lägga ner den energin/tiden som behövs. Har börjar planera hans säsong nu, vilket jag tänkte dela med mig av här sen.

Ska hur som blir grymt skönt med två lediga dagar nu och dessutom inta ha något skoljobb alls hängande över sig. Ska spendera den med att städa, tvätta, diska och sånt där jätteroligt som jag inte hinner med i veckorna, men också börja kolla igenom TVD igen. Blogginlägg ska också skrivas inför kommande vecka, men annars så ska jag inte göra något ansträngande alls! Så grymt skönt. Åker upp till Curre ock rider honom vid 14-tiden någon gång idag, så han får ridas ut en sväng när det är ljust.

Curre sex år, 100 cm Hudiksvall 2008 haha. Har hänt lite sedan dess?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0