Ibland kan jag vara effektiv

Idag är jag riktigt stolt över mig själv faktiskt! Dels så har det flytit på bra på praktiken, jag har inte fastnat sådär som jag brukar kunna göra. Älskar att sitta på en arbetsplats och jobba med skarpa saker i team. Vi gör liksom allt tillsammans och man kan alltid bolla idéer med sina arbetskamrater, man blir inte lika "utelämnad" eller vad jag ska säga som när man sitter hemma och knåpar själv. Ska bli intressant att se vad vi mer får göra och hur jag kommer att ta mig an det.

Curre trimmade jag i ridhuset och jag är hör och häpna riktigt nöjd med min insats. Jag drog redan innan en pararell till min praktik. Låter kanske konstigt, men ska skriva ett inlägg om det! Ganska intressant faktiskt. Men jag red effektivt, analyserade och löste probemet istället för att fastna. Curre gick därför riktigt bra i slutet, supernöjd med dagens pass faktiskt. Han är så fiiin!

Sen har jag både igår och nu ikväll bara satt mig ner och jobbat klart med kampanjen jag har haft i rest. Fick den precis klar och skickade in den nyss, bang! Äntligen alltså! Så himla skönt att ha den gjord, så kan jag ägna min datortid på eftermiddagarna/kvällarna åt att titta på serier istället. Har lovat mig själv att inte fortsätta på TVD förren den där jäkla kampanjen är klar haha. Skrev dessutom ett inlägg om vinter och täcken på tåget imorse, som jag tidsinställer tills imorgon. Effektiv jag är! Ska bara sova så jag orkar upp kl. 06 imorgon också.

Så sjukt kul det var att vinna en liten lokal 110 klass, som comeback efter ett halvår!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0