Hej vintern, du kom tillslut

Morgonen börjar med att jag inte kan låsa dörren innan jag ska promenera iväg till tåget, för att låset antagligen fryst. Får banka på hos dom jag hyr, som tack och lov är hemma. Förklarar läget och hon kunde låsa efter mig. Mina lår domnar sedan i princip bort på vägen ner till stationen och skickar då en skärmdump till Angelica, att det är -16 grader. Jag får dock en dump på -22 och "Ägd" tillbaka. Så jääkla glad jag inte bor där uppe!

Praktikdagen gick bra, känns himla kul att vara där. Riktigt skönt. Curre fick sin vilodag och vi ägnade istället kvällen åt att få väck hans vinterpäls! Pappa kom nämligen förbi praktiken idag med mina nyslipade skär, så det var bara att sätta igång. Vi hade dock lite olika åsikt hur vida vi skulle klippa bakom öronen på högersidan... Efter lite mutor i form av PS godis så blev han dock riktigt snygg tillslut, tom benen fick vi klippta idag! Isbjörnen blev sporthäst tillslut.

När jag sedan promenerat hem så fungerar fortfarade inte min nyckel och det är tomt i huset.... Inser att jag bara har 14 % kvar på mobilen och ringer sedan han jag hyr av. Får tag i honom och han skulle sedan kolla om någon kunde släppa in mig. Någonstans därefter dör min mobil av kylan. Jag får typ panik, av att vara utelåst, utan mobil i kylan! Stoppar mobilen innanför jackan och efter 10 min vacknar den tack och lov till liv. Ser att jag har missade samtal och ringer upp. Efter cirkus 40 min ute i kylan så kom jag tillslut in! Håller fortfarande på att tina upp haha. Säger hej vintern, du kom tillslut ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0