Då var första veckan klar

Då var den första praktikveckan över! Gick visserligen bara tre dagar, men känns som att jag redan har lärt mig mycket. Det är verkligen stor skillnad på skolan och hur man jobbar i verkliga livet, även om vi har gjort många verklighetstrogna projekt under skoltiden. Men det är nog väldigt olika hur man jobbar från byrå till byrå. Där jag är (säkert på många andra ställen också) understryks det hur viktigt det är med STRUKTUR. Vilket jag, som gillar struktur tycker är väldigt skönt. Här handlar det om att saker ska fungera/sälja och byrån få in pengar, det estetiska kommer liksom i sista hand här. Men nog om det!

Curre jobbades i ridhuset med fokus på rakriktning igår. Jag MÅSTE ta ordentligt tag i den biten, för han är himla sned alltså. Red i princip hela passet innanför spåret och försökte få honom att släppa vänster och ta stöd på högertygeln. Han slingrar sig som en orm, men tillslut fick jag honom rak och att jobba fram till ett jämnt stöd. Så han kändes fin! Känns skönt att han börjar komma i form inför sässongen, ska bara få honom klippt nu och betala min satans ryttarlicens på 750 spänn (tack och lov har Curre livstidslicens...) så vi kan börja boka in tävlingar.

Curre rids ut idag och Nutte (som jag har haft hand om i tre dagar nu) får gå lite i ridhuset tänkte jag. Ikväll blir det sedan fokus på att få klart det allra sista på min kampanj, så jag är FRI från skoluppgifter och kan fokusera på praktiken helt och hållet. Skäms på mig där. Imorrn åker jag hem en sväng och hämtar mina skär till klippmaskinen, så min filur kan förvandlas från isbjörn till sporthäst. Gaby: "Han har inte blivit klippt va?", "Noep, det har han inte hehe...".

Hårt liv att matchas inför tävlingar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0